Ny nettside - med nettbutikk!

Nå som våren virkelig viser sitt ansikt, tenkte jeg det var på tide med en vårrengjøring på renativ.no og plutselig måtte jeg lansere nettsiden også!

Nettsiden inneholder fortsatt samme informasjon som før, men det er også noen endringer. Den største er at jeg har nå lansert en nettbutikk der du kan kjøpe noen produkter som ofte brukes i mitt medisinarbeid og som ofte har vært etterspurt i seremonier jeg har vært med og holde.

I oppstartsfasen vil utvalget være litt begrenset, men det vil stadig dukke opp noen produkter så følg med på nyhetsbrevet dersom du ikke allerede har meldt deg på.

Dersom du har meldt deg på nyhetsbrevet tidligere, så har jeg overført e-postadressene til den nye løsninga. Skulle du av en eller annen grunn ikke like det, så kan du selvfølgelig melde deg av når som helst ved linken som er nederst ved hvert nyhetsbrev.

Aho 🐸

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres