Betingelser og vilkår

PERSONVERN

Formålet med denne informasjonen er å informere om hvilke av dine opplysninger samles inn og hvordan disse opplysningene blir benyttet. Alle personopplysninger som innhentes, uavhengig av kanal (verbalt, skriftlig, via nettside eller e-post), følger gjeldende regler for behandling av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

Samtykke

Ved å melde deg på nyhetsbrevet, foreta et kjøp på renativ.no eller ved å ta kontakt via kontaktskjemaet samtykker du til behandling av personopplysningene dine. Se nedenfor om hvordan dine personopplysninger vil bli behandlet i denne sammenheng.

Informasjon som blir samlet inn

Opplysninger som hentes inn når du melder deg på nyhetsbrev: e-post, evt. navn.

Opplysninger som hentes inn når du foretar et kjøp på renativ.no: e-post eller telefonnummer og (leverings)adresse. Betalingopplysninger hentes inn via Stripe eller PayPal (eksterne aktører).

Opplysninger som hentes inn når du tar kontakt via kontaktskjemaet/e-post og i konsultasjoner: Navn, e-post, medisinsk historie, nåvære tilstand og evt. detaljer som anses som relevant i kartlegging før en evt behandling.

Hvordan Renativ Kambo benytter dine personopplysninger

Renativ Kambo respekterer din konfidensielle og fortrolige informasjon, og dine opplysninger deles ikke med tredjeparter.

Personopplysningene vil bli oppbevart så lenge personopplysningene er nødvendig for det formål opplysningene ble innhentet for. Dette innebærer at personopplysninger til markedsføring slettes dersom du melder deg av nyhetsbrev eller trekker ditt samtykke. Du kan til enhver tid trekke ditt samtykke for behandling av personopplysninger til markedsføringsformål. Den enkleste måten å gjøre det på, er å melde seg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev.

Kontakt

Om du har spørsmål om, ønsker innsyn i, eller vil slette de personopplysningene som er lagret på deg er det bare å ta kontakt med Renativ Kambo på kambo@renativ.no.